Det blev vinst för Mörrum mot IK Pantern, Keegan gjorde 2 mål.

Mörrum kunde vinna med 4-3 mot IK Pantern på bortais.

Pantern vinner skotten med 32-30
Publik endast 93 och då var det säkert 25 från Mörrum.

1-0 kom redan efter 1.27 efter slarv i egen zon.

4.32 Gjorde Rasmus Axman 1-1 framspelad av Sebastian Nilsson och Linus Molin.

13.19. Seydlits vinner tekningen bak till Sebastian Nilsson som lägger in pucken mot mål som Daniel Olofsson styr in i mål 1-3.

Andra perioden var Mörrum tillbakapressade hela perioden som slutade 0-0.

Tredje perioden fick Mörrum en kalas start 0.42 kunde Keegan göra 3-1 köks vägen framspelad av Björn Andersson/ Rasmus Axman.

6.15 kom 2-3 målet i powerplay av Patrik Boij. målet kom av att Mörrum inte lägger ner pucken och spelar enkelt. Det här målet tände Pantern som fick fart på skridskorna.

Lite mer än en minut senare 7.24 kvitterade 3-3 IK Pantern, det borde Peter ha tagit.

Mörrum fick chansen att spela powerplay efter 9.54. Robin Olsson passade Viktor Green som kunde lägga ett kalas pass till Keegan Danserau 3-4. 11.24 in i tredje perioden.

Viktor Green spelade stabilt och säkert.

58.09 tar Pantern ut målvakten, Det blev två långa minuter men Mörrum kunde freda sitt mål och vinna matchen.

Keegan Danserau kunde behålla sin första plats som Goal Scoring Leaders 16 mål.

Jens Svesson Kristianstad gick upp i topp som scoring Leaders 4 mål 21 assist 25 poäng.