2012-12-13

En preliminär lottning Allettan Södra har läkt ut till pressen.

På min tid när jag var kanslichef i Mörrum Hockey försökte man hålla tyst till man fastställde spelordningen.
I spelordningen tar man hänsyn på de förbehåll och önskemål klubbarna har inkommit med.
Förändringar av den preliminära spelordningen d v s byte av matcher/omgångar och matchtider sker i samråd mellan föreningarna och fastställs på telefonmötet onsdagen den 19
December 2012, kl. 11.00.
Talade med Pär Djoos om den preliminära lottningen och han var nöjd med lottningen. Pär Djoos tyckte det var perfekt att börjar med ett derby borta mot Olofström. Att sedan möta Skövde IK hemma var en bra start på Allettan tyckte Pär Djoos.



En ganska nöjd tränare med lottningen.



Goisaren är jäkligt nöjd med den preliminära lottningen. Att börjar borta är bara bra ingen press på spelarna och sedan möta Skövde hemma på fredagen den 4 januari vad kan bli bättre. Slippa åka på en lång resa på en fredag och istället få den långa resan borta på en söndag den 6 januari mot Vimmerby.



Sportchefen Matihas Lönqvist efter att studerat lottningen så höll han med att det här var nog ingen dålig lottning. Så vi får hoppas att den spikas och godkänns onsdagen den 19 januari kl. 11.00.


För Andreas Svensson ser programmet lite tuffare ut. Först ett derby mot Mörrum sedan en lång resa till Vimmerby borta på fredagen, sedan derby igen mot Kallinge hemma på söndagen.



Kallinge tillhör nog en av favoriterna i Allettan möter Kristianstad borta. I andra omgången möts de båda tungviktarna Kallinge-HC Vita Hästen på fredagen 4 Januari. Sedan är det derby borta mot Olofström söndagen den 6 januari.


Lottningen är bara preliminär.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar