2010-12-15

Hörde Leif Loket Olsson sjunga en Julsång. Var på Jössarinken 1993 och spelade Bingo Lotto.

Säsongen 1992-93 var Thord Johansson och Janne Karlsson tränare i Mörrum. Janne som är tränare i HV/71 idag. Både Thord och Janne hade det som en tränare ska vara. Det var en rolig och härlig tid med dessa pojkar.








Leif Loket Olsson var jätte populär med sitt Bingo Lotto i TV 4. Janne Karlsson kände Loket så vi lockade ner Loket till en match där han skulle spela Bingo i pauserna. Det var på den tiden då Berra Lindell körde ut bingo lotter över hela Karlshamn.
Det roliga var att det satt två damer vid sidan om spelarbåset på sektion A. När spelarna åkte in på isen hör jag damerna säga, vad ska dom göra här, skulle vi inte spelar Bingo lotto?
Loket fick en inramad tavla som jag tecknat av Leif "Loket" Olsson i Mörrums matchtröja. Han blev jätte glad och skrattade den var ju lik.









Det är bara att gå in på You Tube Leif "Loket" Olsson - Vart tog jultomten vägen.
Idag är han delägare i 21 travhästar han är delägare i Oliver Twist. Leifs hästar kostar mellan 700 000:- och en miljon om året.

Thord Johansson kom till Mörrum 1981 från Timrå gjorde 181 matcher i tröja Nr. 5. 56 mål, 85 assist, 141 poäng alltså en mycket duktig back med stora ledaregenskaper. Thord var väldigt omtyckt i samhället. Det finns bara positiva minnen från Thords tid i Mörrum. En stor ledare och en fantastisk människa.











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar