2011-12-07

Mörrum gör ingen bra match mot Nybro.

Det var nog en av de sämre matcher jag sett i höst. Första periodens 13 minut fick Björn Andersson stiga av, fick en smäll på knäet såg inte bra ut.
Perioden slutade 0-0 skott: 8-4.

Andra perioden såg det ut som Mörrum inte hade något krut i benen.
Några individuella misstag kunde Nybro vinna andra perioden med 4-0, de två sista målen var mycket märkliga
Mål 3-0 19.19 och 4-0 19.58 och kvällens match var körd. Skotten vann Nybro med hela 17-8.

Sista perioden blev en liten uppryckning då Nybro drog på sig några utvisningar. En del var ganska fula bland annat en på Herman Hansson som borde renderat matchen. Även Sebastian Nilsson fick stiga av isen efter en smäll på axeln.
0-0 skott: 7-10 Nybro vinner skotten med 32-22.
Så här blir det ibland, lite för många små skador i laget och inga pigga ben.
Det är bara att glömma den här matchen och ladda för nästa match borta mot IK Pantern på söndag.
Vår 17-årige Herman Hansson gör ännu en bra match och visar att han är nästa A-Lagsspelare som kommer att glädja många Mörrums fans i framtiden.
När Jirhage var skadad så fick Mörrum Lånar Tingsryds målvakt Johan Salmonsson. Tyvärr fick han släppa in två konstiga mål i slutminuten i andra perioden.