2014-09-21

Dramatik in i sista sekund när Mörrum vinner mot Halmstad.

Mattias Pettersson storspelar när vinner över hans moderklubb Halmstad med 2-1. (1-1,1-0,0-0)
Skotten vinner Halmstad överlägset 22-34 (9-11,7-7,6-16)
Publik: 867

YouTube Video

I första pausen hissades Nr 21 Joackim Svanhalls tröja i taket inför publikens stående applåder.

Mattias Pettersson fick pris som Mörrums bäste spelare.
Halmstad tar ledningen 14.17 1-0 målskytt Kölzow- Isaksson assist Johan Andersson/Joakim Näslund
19.28 Mörrum kvitterar till 1-1 målskytt Emil Lahti assist Victor Wahlqvist/Marcus Fornell.
37.47 Mörrum gör 2-1 genom Erik Belin utan assist.
Halmstad tar ut målvakten och får en tekning i Mörrums zon när det är en sekund kvar pucken går i mål men strax efter signalen.
Det blev protester efter match men domarteamet var helt säkra på signalen gick innan pucken var i mål.