2014-09-28

Förlust i Sudden mot Varberg.

Mörrum fick chansen i andra då Hampus Klozz åker på en Boarding och Gustaf Berlin får 5 min. Game Misconduct. Klozz kom inte tillbaka mer i matchen mådde inte bra efter smällen.
Matchen slutade 2-3 och avgjordes i Sudden då Mörrum får spelar 3 mot 4.
Matchvinnare i Varberg Tommi Juntunen.
2-3 (1-1,0-0,1-1,0-1)
Skott: 33-25 (9-6,11-10,13-7)
Publik: 527 Mörrums målskyttar 1-1 Kim Lilja utan assist och Filip Mingotti 2-2 assist David Berg.
Innan matchen träffade jag fyra hockeygrabbar som spelat i Mörrums GoIS IK, Pontus Gulldén som gjorde 0-1 målet, Marcus Niemi som spelade fram till 1-2 målet, Dejan Matejic och tränare Fredrik Mattsson som spelade i 69-laget där också min son Bonny Lindberg.
Innan matchen träffade jag vår gamle ordförande Karl Ewert Lidman.
Karl-Ewert fick vara med när Jan Larssons tröja Nr.10 hissades upp i taket.
Efter matchen träffades båda tränarna i Vippen där Varbergs tränare Jesper Hagrenius var väldigt nöjd med två poäng. Fredrik Berglind hade väl hoppats  att få båda poängen att stanna i Mörrum men tyckte Varberg spelade smartare i avgörande lägen.

2 kommentarer:

  1. Mörrum var bättre men var inte nog konkreta i alla power play möjligheter. Det var också lite passivt i 3 mot 4 i slutet. Mörrum spelade med bra struktur idag, synd att inte de kunde uttnyttja de offensiva. Mörrum har stor chans i att ta poäng mot Krif på Onsdag. Fortsätter de att spela extemt tajt, fysiskt, enkelt och mer rakt på mål så ska de kunna ta poäng. Krif har svårt för lag som spelar aggresivt, grisigt och stenhård backchecking. De vill ha stora ytor. Kör hårt alla Goisare vi ger aldrig upp.

    SvaraRadera
  2. Mörrum måste spela enklare i det offensiva. Backarna större fokus i starkt defensivt arbete. Forwards hamnar ofta i för mycket att kladda puck. Enklare spel över banan (rakare på mål) och ett större fokus där alla måste jobba nära sin gubbe. Laget har stor möjlighet att ta poäng mot Krif men större krav på spelarnas attityd i arbetet krävs på Onsdag. Hoppas på en fantastiskt krigarmatch och tre poäng är i hamn. Spelarna måste våga offra en tand för laget då kommer framgångarna.

    SvaraRadera