2010-10-10

Nära att Hedman kvitterat till 3-3 i slutsekunderna mot Kungälv.

Det blev förlust med 2-3 ( 1-1, 0-1, 1-1).
Skott: 42-22. (11-3, 15-9, 16-10).
Mörrum har 8 st. 2 min. Utv. Och får inte sitt Powerplay att fungera då man hade möjlighet i första perioden att spela 5-4 och 5-3 utan resultat. Hade ytterligare en möjlighet då Luukkonen fick en utv. 24.14 in på 2:a perioden.
Början av 3:e hände något mycket konstigt Andy kollidera med en Kungälv spelare så han får 2 + 2 +10 min. För spearing, men jag tror att det inte var Andy Contois som stod för spearingen.
Johan Hedman kom in och spelade efter ha suttit på bänken i två perioder.
Mörrum fick sin chans 55.02 att spelar powerplay och den tog man 56.28 gör Rasmus Axman 2-3 efter ett mycket bra powerplay där Hedman styr spelet och passar till keegan över till Axman mål.
Mörrum har ytterligare två chanser att kvitterar nu fungerade powerplay spelet betydligt bättre när Hedman
fick styra från sin backplats. Det var mycket nära en kvittering ett par tillfällen, Hedman skott trodde nog alla skulle gå in men hur målvakten räddar såg jag inte.

Hedman banans kung när han kom in i 3:e perioden.