2011-02-18

Linus Molin spelar play off för Helsingborg HC till Ettan.

Linus Molin som flyttade hem till Helsingborg HC där pappa Jonas är tränare. Linus spelade sin första play off match i går mot HC Dalen HHC öppnade starkt i första perioden och Linus spelade fram Björn Lindén som sprätte upp pucken i nättaket.
Sergeij Martjkov åkte slalom mellan backarna och satte sin egen retur i mål. 0-2 efter första.
Dalen gjorde 2-1 i andra.
I tredje perioden kvitterade Dalen 2-2 efter knappt 6 minuter. Efter halva perioden gjorde Casper Wahlström segermålet 2-3 ett mycket snyggt mål.
Boxplay spelet blev avgörande för HHC där Dalen hade 8 chanser i numerärt överläge.
HHC försvarade sig exemplariskt och dödade utvisningarna.

På lördag är det returmöte i Helsingborg. Då kan kanske Martin Johansson vara tillbaka efter som han varit sjuk i veckan.
Om det skulle bli en tredje avgörande match så spelas den i Olympia Rinken på Söndag.