Mörrum vinner en kämpa match mot Limhamn.

Mörrum vinner med 2-1.(0-1,0-0,2-0).
Skotten: 27-25.(9-10,7-7,11-8).
Mycket publik 221.
Det blev en kamp där Limhamn var det bättre laget i första perioden. Limhamn spelade väldigt fysiskt men smålaxarna stod upp i. Kampen. Limhamn tar en rättvis ledning 10.39 Joakim Trane ass. Erik Danna. Nr 41 Joakim Trane var nästan hela tiden inblandad i de flesta närkamper.
Andra perioden blev en tuff period med många utvisningar och slutar 0-0 efter bra målvaktsspel från båda håll.
Sista tog Mörrum över och spelade mycket smartare än Limhamn och Alexander Svensson kunde kvitterar till 1-1 framspelad av Rasmus Persson, hela hallen kokade man kunde tro att det var över 1000 personer på läktarn.
Än värre blev det 13.05 när Herman Hansson satte 2-1. 13.05 framspelad av Adam Davidsson och Adam Ingvarsson som var mycket duktiga hela matchen.
Limhamn plockar ut målvakten i sista minuten och pressa Mörrum 19.56 gör Fidde en jätte räddning som jag tror alla i hallen skulle gå i mål. Teken flyttas ner i Limhamns Zon saken var klar vinst 2-1. Lucas Nilsson Alexander Svensson tycker jag var bra, tycker alla står verkligen upp och får mer än godkänt.