2012-04-06

Goisaren gratulerar Rögle BK till elitserie platsen.

Måste också Gratulerar Rögle BKs VD Peter Hedlund en gång hockeyspelare i Mörrum.
Peters pappa Karl-Sören Hedlund var tränare i Mörrum 1975-76.
Peter Hedlund spelade två säsonger i Mörrum 59 matcher 7 mål 7 assist. Kom till Mörrum från Modo 1985 lämnade Mörrum 1987 då han gick till Tingsryds AIF.
Vem kunde tro att Peter Hedlund skulle bli VD för Rögle BK när han var i Mörrum. Det jag kommer ihåg så var Peter en mycket spelskicklig och smart back. Med de egenskaperna så är det nog inte så konstigt att Peter blev VD för Rögle BK. Dessutom var Peter en mycket trevlig kille med glimten i ögat.
Peter tycker att man inte ska bara rädd för att satsa på unga tränare och unga hockeyspelare. Rögle BK har en väldigt bra ungdomsverksamhet. J-18 blev svenska mästare och J-20 kom trea i SM.
Rögle BK behöll stora dela av fjolårets lag. Målvakten Jonas Fransson som gjorde en sådan succé förra säsongen blev kvar och Daniel Sondell kom tillbaka.
Jag tror nog att Peter har rätt man ska nog behålla så mycket som möjligt av laget.
Nu är det så att Filip Brahm åker ner till Rögle sista veckan i juli. Filip som fyller 16 år i maj har kommit in på Rögles ishockeygymnasiet på 3 år. Filip fick göra några matcher i Mörrums A-lag denna säsongen.
Goisaren önskar Rögle BK lycka till i elitserien och även Filip Brahm lycka till i Rögles J-18.
Det blir ytterligare några av våra ungdomar som lämnar Mörrum Robert Mattisson till Tingsryds AIF och Adam Ingvarsson till HV71. Herman Hansson var ju och provspelade i Brynäs vid Jul uppehållet. Visst är det härligt att vara Goisare!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar