2012-08-25

Det blev förlust mot Nybro i Viktoriahallen.

Det var ingen bra första period mot Nybro, 4 två minuters utvisningar 2-0 till Nybro. Båda målen när Nybro hade powerplay.
Periodresultat: 2-0,
Alexander Karlsson fick en ful armbågs tackling efter några minuter in i första perioden. Alexander fick åka ambulans till lasarettet i Nybro. Tyvärr trotts tre domare på isen så var det ingen som såg detta. Alexander kan bli borta ett tag från träning svårt att säga hur lång tid, kanske två till tre veckor. Vi håller tummarna att det inte är så allvarligt utan han kan tränar om några dagar.
Periodresultat: 2-0
Skott: 16-2
Andra perioden blev betydligt bättre, Nybros Marcus Kvillner gör lite turligt 3-0 efter en sargretur. 9.11 in i andra perioden gör Emil Rsntatalo 3-1 framspelad av Erik Belin. Rantatalo som tillhörde en av de bättre spelarna i Mörrum och hans lina med Viktor Näslund, Erik Belin, Anton Persson och Olof Svensson.
Sista perioden blev det 1-0 till Nybro
Efter en jämn period. Målvakten Dennis Karlsson gör en bra insats idag motade hela trettio skott i
Tredje perioden: 1-0 skotten: 7-6.
Sammanlagt 30 - 17. (16-2, 7-8, 7-6).
4-1 periodresultat : (2-0, 1-1, 1-0).