2012-09-30

Mörrum förlorade i en jämn match mot Kallinge.

Kallinge öppnade matchen starkt och låg i Mörrums son i över två minuter. Mörrum tvingades slå till icing gång på gång.
9,18 0-1 Stefan Söder assist Daniel Olsson Trkulja
17.35 Joakim Ohlsson assist Daniel Brasar, Alexander Karlsson
Periodresultat 1-1
Skott:4-11
8.48 åker Andreas ut för en crosschecking helt otroligt dåligt av kvällens domare Robin Karlsson.
Detta blev en utvisning som gav Kallinge chansen att göra 1-2
10.19 1-2 Stefan Söder assist Daniel Olsson Trkulja.
Periodresultat 0-1
Skott:8-10
Tredje perioden var Mörrums man jobbade hela tiden för en kvittering. Mörrum fick chansen
12.55 åkte Kallinges Victor Wahlqvist ut 2 min. Boarding.
Kallinge spelade ett bra boxplay och klarade av utvisningen.
Mörrum timeout 16.47
Dennis lämnar buren 18.42 Mörrum försöker men 19.34 kunde Victor Wahlqvist sätta 1-3 i tom bur assist Vincent Scarsella.
Kallinge är ett väldigt bra lag med ett enormt stöd av sina fans på ståplatsläktaren.
Vinner matchen med 1-3
Skotten: 19-26 (4-11,8-10,7-5).
Men vad tog Mörrums hejaklack vägen. KRIF fansen vann den matchen solklart. Lite sund med tanke på det fina stöd grabbarna fick i Olofström.

Joakim Ohlsson kvitterade till 1-1.

Kallinge fansen får ett bra betyg som verkligen hördes hela tiden.

Förstå inte vad som hände med våra fans det var ju en tät och bra derbymatch. Det var ju serieledarna Mörrum mötte, ett bra lag. Det var en bra publiksiffra hela 1878 personer.
Ny match borta på onsdag mot IK Pantern.