2012-11-21

Mörrum vann på övertid.

Det blev ingen bra match mot Kungälv. Mörrum kunde vinna matchen på över tid med 2-1.
(0-0,1-0,0-1,1-0).
Skott: 27-12, (4-1,12-5,10-6,1-0).
Publik:852
Det gick hela 6 minuter och 17 sekunder innan första avblåsning.
13.23 i andra perioden kunde Olof Svensson göra 1-0 framspelad av Anton Persson.
5.45 i tredje perioden åker Belin ut på en Tripping. 6.18 blir Anton Persson fasthållen när han var på väg ensam mot mål, men fick ingen utvisning med sig. I sin besvikelse höjer han armarna mot domarn och får 10 minuter Abuse of Officials.
9.29 kunde Kungälv kvitterar till 1-1 genom Jonas Sjögren ass. Jonathan Prim/ Alexander Sjöström.
Matchen gick till overtime där Anton Persson kunde efter 1,07 göra segermålet framspelad. Av Olof Svensson och Björn Andersson.

Anton Persson gjorde 2-1 och ett ass.
Jonas Karlsson hade ett mål inne som domarn dömde bort lite sund för Jonas som gjorde en bra match.

Jonas får kriga vidare i nästa match mot Olofström på fredag hoppas han gör ett då.