2013-11-26

Tredje gången gillt?

Ska Mörrum kunna rubba seriesuveränen Tingsryds AIF?
Första mötet på Jössarinken blev en spännande derby match där Brandon Wong gör 1-0 efter 3.52.ass.Jensa Svensson.
2-0 Erik Belin 5.46 ass Klozz.
Sedan åker Mörrum på 6 st två minuters utvisningar och TAIF kan göra både 1-2 och 2-2 i powerplay.
Andra perioden slutade 0-0.
15.05 gör Brandon Wong 3-2 assist Alexander Karlsson / Henric Andersén.
TAIF åker på en utvisning 15.57 då åker Niklas Johansson solo igenom och gör 3-3. Matchen går till förlängning Linus Ohlsson i TAIF avgör i Sudden 1.46 till 3-4.
Inför 1289 på läktarna.
Andra matchen blev även denna en tät match där Mörrum tar ledningen i början av andra perioden 0.45 genom Anton Persson 1-0 assist Hedman/Näslund.
TAIF kvitterade omgående 3.51 Netterberg. Dave Lindarv gör 2-1 7.35 i andra perioden.
17.49 avgör Jens Holmström Gränsderbyt 3-1.