2014-01-03

Kallinge vann derbyt mot Mörrum.

Det kom hela 1381 personer som fick se ett starkt Kallinge vinna med 4-2 mot Mörrum i Kockumhallen.
4-2 (2-0,2-0,0-2).
Först perioden var väl helt okey med undantag att Mörrum bjuder på två mål.
Andra perioden ytterligare två bjudningar 3-0 och 4-0.
I tredje perioden gör Jonathan Tholander 4-1 efter 8 sekunder assist Anton Persson /Johan Hedman.Mörrum chansen att spela Powerplay i 4 minuter efter Jesper Olsson fått en hög klubba i ansiktet. Men under hela matchen fick aldrig Mörrum sitt powerplay att fungera.
9.33 gör Andreas Grönqvist 4-2 assist Hampus Klozz/Marcus Niemi.
Mörrum var nära att göra ytterligare mål ett par gånger.
Mörrum åker på utvisning för många spelare på isen. 19.09 åker Mörrum på en utvisning till men lycka ännu en gång klara försvarar sig 3 mot 5. Mörrum har inte släppt in något mål 3 mot 5 på två och ett halvt år.

Marcus Klozz fick välförtjänt pris som Mörrums bäste spelare.