2012-01-25

Mörrum förlorade mot Kungälvs målvakt ikväll.

Tyvärr blev det grishockeyn som segrade ikväll. Kungälv fick spela grishockey i två och en halv period. Mörrum förlorade matchen mot en duktig målvakt Axel Pietilä med 2-3. (1-1,0-1,1-1)
Skott: 48-17. (11-8,17-4,20-5).
Mörrums målgörare 1-0 Carl Ackered assist Markus Nilsson, Martin Olsson.
3-2 Emanuel Åström assist Johan Hedman, Marcus Niemi.
Mörrum hade flera chanser att kvitterar Kungälvs målvakt gick inte att få hål på. Det är kul för deras målvakt som var jätte duktig medan hans lagkamrater spelade en sådan ful hockey som inte hör hemma i svensk hockey.
Mörrum släppte in sitt första mål i boxplay mot Kungälv efter 448 minuter och 52 sekunder sprack nollan.