2012-02-03

Mörrum vann i Sudden, Dennis Karlsson storspelade i målet.

Första perioden spelade Mörrum bra i första perioden som slutar 0-0.Mörrum vinner skotten:4-8.
Andra perioden bjuder vi in Helsingborg i matchen efter Herman Hanssons första mål i A-laget framspelad av Björklund och Grönqvist
Då var det Dennis Karlsson som räddade oss kvar i matchen. Mörrum vinner skotten:10-12
Tredje perioden får vi chansen i ett 5 mot 3 läge men då storspelade Helsingborgs målvakt.
Det fanns många målchanser från båda håll, men Helsingborg hade nog de hetaste. Helsingborg tar ut målvakten tid:18.00 och kan kvitterar till 1-1 Markus Matthiasson. Skott:9-10.
Skott:23-30. (4-8 10-12,9-10,1-1).
Redan efter 29 sekunder gör Emanuel Åström 2-1 och blev matchvinnare i Sudden assist Markus Nilsson.
Jätte kul för Herman Hansson som får göra sitt första mål i GoIS tröjan och dessutom en kanonmatch.
1-2. (0-0,0-1,1-0,0-1).