2013-02-03

Mörrum gör en bra match mot Vita Hästen.

Mörrum är med i matchen fram till 49.22 i tredje perioden då Jimmy Andersson gör 2-3 med ett hårt handledsskott som tar på Jespers klubba och ändra riktning.
Mörrum hade ägt matchen fram till Keegan får en straff med sig 48.04. Keegan hade gjort målvakten men missar målet.
Det gav energi åt Vita Hästen som gjorde ytterligare ett mål till 2-4 av Tomas Wahlgren som blev inom loppet av 21 sekunder.
Wahlgren som stod för 1-0 och 1-2 målen tidigare gjorde en riktigt bra match tillsammans med Jimmy Andersson.

Mörrums mål 1-1 Marcus Niemi ass. Anton Persson/ Olof Svensson.

2-2 Jesper Olsson ass. Anton Persson/Olof Svensson.
Resultat: 2-5 (0-0,2-2,0-3).
Skott: 24-37 (9-13,10-14,5-10).
Publik 749

Ikväll hade jag Janne Karlsson (KHK) som gäst hos mig.
Janne höll med mig att Mörrum hade tagit över spelet fram till Keegan missade straffen i tredje perioden.
Två snabba mål fick fart på Vita Hästen.
I Mörrum gör Olof , Anton och Marcus en bra match och såg väldigt pigga ut.

Adam Ingvarsson och Fredrik Edvardsson spelade några byten i matchen och gjorde det bra. Båda kommer vara med resten av matcherna denna säsong.