2013-09-15

Mörrum vinner skotten men förlorar matchen.

Första perioden blev en jämn tillställning som slutade 0-0. Mörrum vinner skotten med 7-4.
Kristianstad åker på en två min. För många spelare på isen.
Och i slutsekunden 20.00 i första perioden åker KIK Jay Latulippe 2 min Hooking.
Mörrum får chansen i 5 mot 3 men slarvar bort den. Mörrum vinner skotten med 13-9 KIK vinner andra perioden med 0-1.

01.10 Mörrum kvitterar 1-1 Brandon Wong assist Jesper Olsson. Ett riktigt snyggt mål i vänstra krysset.
Tyvärr 8.16 kunde Benoit Doucet göra 1-2 till Kristianstad det målet kom då Mörrum såg ut att tagit över matchen helt och hållet.
18.57 tar Mörrum Timeout.
19.15 plockar Mörrum målvakten men tyvärr kunde Kristianstads Jesper Wärvik sätta 1-3.