2014-11-17

"No other stick scores like it"

I början av 1980-talet samlade min son Bonny på klistermärken. Dessa klistermärken hittade jag ute i förrådet idag när Sacke och Ronny skulle bära ut en bokhylla. Alla som spelade hockey på 1980-talet minns väl hur svårt det var att slita upp en Titan klubba som Wayne Gretzky gjorde reklam för.
Spola kröken kommer nog alla ihåg.
Lika så Folksams "idrott åt alla"
Karlshamns Allehanda  " Friska Fläktar"
Sydnytt med U 137 som gick på grund  på Torhamnskär vid inloppet till Gåsefjärden utanför Karlskrona den 27 oktober 1981.
Samma dag sände Sydnytt från hockeystugan där några av Mörrums GoIS hockey grabbar spelade i ett band som kallades The Goisers. Det Johan Burman, Håkan Olsson "Ahlin", på gitarr och Roger Nilsson"Klozz" trummor och lagkapten Thord Johansson sång
Litthells hockey bilder på Tre Kronor, spelare som Mats Näslund, Mats Walltin, Dan Söderström Conny Silverberg och Ttomas Jonsson. Det fanns en samlarplansch som man kunde samla sina idoler.
På söndag den 23 november kommer min son till Mörrum då får jag visar hans fina klistermärkessamling. Sedan går sista flyttlasset till Skåne i Åstorps kommun. Men innan dess så blir det en sista match som Mörrumsbor på onsdag då Mörrum möter HC Dalen. 
Visst är det härligt att vara Goisare! Vi ses på onsdag i Jössarinken.


.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar