2013-10-27

Slut med knallen i Dacke Hallen!

Alla kommer väl ihåg första matchen hemma mot TAIF då Mörrum tog en tvåmåls ledning genom 1-0 Brandon Wong och

2-0 Erik Belin.
Tyvärr blev Jonathan Tholander skadad i början av första perioden och är fortfarande borta men börjat träna på is. Kommer snart vara med igen.

Tholander kom trea i poängligan 14 mål 17 ass. 31poäng.

Då träder domaren Patric Bjälkander in i matchen och plockar Mörrums spelarna på löpande band 6 st 2 min. Då gör Tingsryd 2-1 och 2-2 i powerplay
Andra perioden slutade 0-0.

Tredje perioden gör Brandon Wong sitt andra mål 3-2 ass Alexander Karlsson/Henric Andersen.
TAIF åker på en 2 min. Utv. 15.27
Mörrum slarvar och Niklas Johansson gör 17.11 en man kort 3-3.
TAIF vinner i Sudden 3-4 Linus Olsson.
Lite tråkigt när Mörrum började så bra. Tingsryd hade sitt första skott 6.37 på Mörrum.
Tingsryd har bytt namn på ishallen, för sjöng man Knallen i Dacke Hallen, vad sjunger man i dag när Ishallen heter Nelson Garden Arena?
Tingsryds AIF suverän serieledare blir nog en svårt nöt att knäcka. TAIF har bara tappat 6 poäng en förlust och det var i första Smålands derbyt mot Nybro Vikings IF i Nelson Garden Arena.
Tappat en poäng mot Mörrum 3-4 och en poäng mot Halmstad i Nelson Garden Arena och en poäng mot Helsingborg 1-2 borta.