2013-10-27

Tingsryd vann rättvist gräns derbyt.

Första perioden var nog Tingsryds vinner skotten 9-5.
Perioden blev mållös 0-0.

Mörrum tog ledningen 0-1 efter bara 45 sekunder i andra perioden mål Aton Persson assist Johan Hedman/ Viktor Näslund.
Tingsryd kvitterar omgående 3.31 till 1-1. Pontus Netterberg 7.35. 2-1 Dave Lindarv.
Andra perioden slutskede 18.19 åkte Rasmus Djerf på en bra smäll av Tingsryds Dave Lindarv fick 5 minuter Checking to the head Game Misconduct.

Rasmus klara sig bra efter smällen. Blev väl lite tagen men återhämtade sig ganska fort.

Mörrum lyckades inte göra något bra av utvisningen. Visst hade Mörrum chansen att göra mål ett par gånger. 17.49. 3-1 Jens Holmström assist Olof Svensson efter slarv i egen zon.
Tingsryd var det klart bättre laget och vann rättvist med 3-1 (0-0, 2-1, 1-0).
Skott: 24-21 (9-5,7-7,8-9).
Publik: 2008

Vill nog ge Hampus Klozz ett extra pluss.
Nu väntar ett nytt derby på onsdag i Jössarinken mot Olofström som är inne i ett stim just nu, fjärde raka seger 3-1 hemma mot Helsingborg.