Tyringe tog ledningen med 1-0 genom Sebastian Magnusson.
Kallinge kvitterade till 1-1 genom Mikael Thomasson.
Tyringes duktige Andreas Larsson gör 2-1 tid 17.14.
Tyringe vinner skotten 13-12.
Kallinges Sebastian Arvidsson kvitterar till 2-2 tid 2.02.
Tyringes 3-2 mål kom lite snöpligt efter en förlorade tekning kunde Martin Nilsson göra 3-2. Martin är också en gammal Mörrumsspelare.
Det var en mycket spännande match fram till 9.49 i 3:e perioden då Mikael Thomasson gjorde 3-3. Efter det blev det än värre då det hände mycket i 11:e minuten i 3:e perioden.

11.04 gjorde Daniel Brasar 3-4 då hördes bara hejaklacken från Kallinge.

Ännu värre liv i klacken blev det när Sebastian Arvidsson gjorde 3-5 efter 11.47.

Men Tyringe kom med ett snabb mål 4-5 (11.56) av Andreas Larsson som tillhörde en av de bättre spelarna i Tyringe.
Tyringe tog ut sin målvat då kunde en för kvällen mycket duktig Sebastian Arvidsson slå in segerpucken 4-6 i tom bur (18.39).

Glada Kallinge supporters.

Här tackar Kallinge spelarna sina supporters för deras fina stöd.
Dom hördes verkligen bland den stora publiken (1078).

På Tyringes matchprogram stod det fredagen den 13 mars. Nu var det söndagen den 13 mars som blev Kallinges turdag.
Efter matchen träffade jag gamle Mörrums spelaren Sebastian Magnusson tvåmålsskytt i matchen.

Helsingborg-Västervik 1-2 efter straffar.(0-1,0-0,1-0,0-0,0-1).

Nu leder Kallinge Kvalserien till division 1.
KRIF Hockey 3 2 1 0 10-8 7
Gislaved SK 3 2 0 1 9-5 6

Helsingborg 3 1 1 1 5-7 4
Västervik IK 3 0 2 1 9-13
Tyringe SoSS 4 1 0 1 19-19