2011-04-14

Ska Nihlstorps räddningsprocent bli avgörande i kväll?

Som alla vet har Nihlstorps målvaktsspel varit jätte bra de senaste matcherna.








Förra matchen kan nog Färjestad tackar Nihlstorp för vinsten. Skellefteå spelade otroligt bra men kunde inte överlista Nihlstorp. Det känns ändå som det jämnas ut efter som Färjestad borde ha vunnit förra matchen i Skellefteå.








Niklas Wikegård ringde mig igår och vi pratade lite om hockey så klart. Jag sa till Niklas att ikväll är det tre hockeyspelare på isen som spelat i Mörrum. Att Marcus Paulsson kom från Mörrum det visste Niklas men att Nihlstorp i Färjestad och Fredrik Lindgren i Skellefteå också spelat i Mörrum tyckte han var intressant att höra. Det förvånade mig lite grann eftersom det inte Niklas vet om hockeyspelare är nog inte nog inte värt att veta. Men han hade en liten aning om detta i bakhuvudet.
Vi pratade om ett besök i Mörrum någon gång framöver det tyckte han skulle var kul.


Niklas Wikegård SVT hockey expert.



Ikväll kan Marcus Paulsson bli Svensk mästare för andra gången. Eller ska förre lagkamraten Fredrik Lindgren sätta stopp för det?






Det vet väl alla Goisare att Marcus Paulsson, Christopher Nihlstorp och Fredrik Lindgren spelade tillsammans i Mörrum säsongen 2001-2003 under tränarparet Lasse Lindgren och Bert-Ola Nilsson.




















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar