2011-10-10

Igår besökte jag Sveriges sämsta Ishall.

Tråkigt att det blev förlust med 4-2. (0-0,1-2,3-0.

Mörrum fick en straff 18.40 och Aton Persson kunde inte överlista Panterns målvakt Joakim Strandberg som var mycket duktig. Mörrum drog på sig tre utvisningar i första perioden som man lyckades reda tack vare bra målvaktsspel av Jirhage.
Skotten förlorade Mörrum med hela 20-13.
17.21 0-1 Olof Svensson Assist Rasmus Axman.
17.46 får Mörrum ett powerplay men vad händer Pantern gör 1-1 Emil Turesson efter 19.05. Mörrum har 40 sekunder på sig att ta ledningen igen och det tog man 19.45 gör Rasmus Axman 2-1 framspelad av Casey Fazekas/Olof Svensson.
Skotten vinner Mörrum 11-17.
11.15 i tredje perioden Kvitterade Pantern målskytt Emil Turesson framspelad av före detta Mörrums backen Martin Persson.

14.21 samma lina inne igen och gör 3-2 Axel Dahlgren/Emil Turesson/ Mikael Thomsson.
16.10 åker Pantern på en 5 minuters utvisning.

YouTube Video

Här får Mörrum chansen att kvittera men slarvar så Pantern kan kontra in 4-2 tid. 17.15 Av Isaac Haag.

Mörrum vinner skotten 8-14
Sammanlagt 39-44.
Publik: 175 ca: 50 från Mörrum som hördes hela matchen.
Ni som aldrig varit i Kirsebergs ishall kan se på videon vilken dålig ishall det är för publiken. Det är bara att springa med och följa spelet.