2012-10-09

Goisaren Gratulerar!






Hoppas Ni får en trevlig födelsedag. Johan Eriksson känd som en duktig hockeyspelare i Mörrum 228 matcher 67 mål 63 assist 130 poäng. Nu ordförande i Mörrums Konståkningsklubb som verkligen gjort stora framgångar med sin duktiga konståkare. Ser nästan lika dan ut nu som när han slutade spela hockey 1998.




Bedöm själva, man kan nästa tro bilden var tagen igår.




Patrik Stark var med i Blue Farmers som startade 1978 som hade en hejaklack som Sportbladet rankade som en av de bästa i division 1. Hade hand om supporterbussarna och drog in massor av slantar till klubben. Skötte även parkeringen under många år.
Tack Patrik för du körde och hämtade mig på Karlskronas Lasarett i somras, du är en riktig Goisare! Men den riktiga Supporterklubben är den som fortfarande är aktiv bedriver Bingo och Dans i Mörrums Folketshus, utan den hade nog inte Mörrums GoIS Ishockeyklubb funnits idag. Har alltid varit den största sponsorn till Mörrums GoIS IK.



Bilden är tagen för 20 år sedan.
Från vänster: Berth Wadström, Jonny Nilsson, Sven-Erik"Värmland" Johansson? Bebben, Leif Olsson, Lars-Erik Johansson och Ordförande Ingemar Pettersson som fick en check på 100 000 kronor.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar