2012-10-17

Mörrum förlorade mot Kristianstad bort.

Före matchen träffade jag Daniel Hålström storebror till Jens Svensson. Som bekant har båda bröderna spelat i Mörrum.

Fredrik Berglind och Daniel Hålström.
Matchen blev lite bökig ett plexiglas hoppade ur i andra perioden med ett långt avbrott på 13 minuter och ljudanläggningen brakade ihop vid flera tillfällen.
Mörrum förlorade matchen på för många individuella misstag. Hade några lägen att komma in i matchen men då stördes det av ett söndrigt plexiglas vid två tillfällen. Det blev också en hel del utvisningar som bidrog att mat hem blev lång.
Kristianstad kunde vinna matchen rättvist gjorde lite mindre egna misstag. 5-2 (3-0,1-1,1-1).
13.43 5-2 Henrik Sirbäck ass. Jimmy Jensen/Jens Svensson
Som vanligt var Jens Svensson den store speldirigenten. Ett mål och två assist från Jens klubba i kväll.

Det blev en lång väntan för att fixa plexiglaset.
Våran Målvaktstränare påpekade i slutet på andra perioden att Kristianstads målvakt hade felaktiga benskydd så Mörrum begärde kontroll på skydden.Domaren kunde inte hitta något i regelboken så Mörrum fick två minuters lagstraff för delaying the game. Tid . 40.00.

Märkligt det var vår skyldighet att ta reda på detta med Svenska Ishockeyförbundet.
Det ska bli intressant att följa upp detta med målvaktsskydden.
Nu var det inte på skydden vi förlorade matchen Kristianstad var för kvällen lite bättre än Mörrum.