2012-10-15

Växjös Vida Arena hade aldrig funnits om inte Janne Karlsson tagit jobbet som Tränare i Växjö Lakers.

Inland blir man jäkligt besviken på fega styrelseledamöter i föreningslivet. Ta bara Henrik Evertsson Växjö Lakers sportchef har inte han något ansvar? Nej tydligen inte, han är väl en sådan där människa som är ofelbar.
Jag har lärt känna Janne Karlsson som en mycket duktig tränare som ger allt och älskar hockeyn. Vad hade vad hade Växjö Lakers varit om inte Janne tagit jobbet som tränare? Vida Arena hade den funnits idag?
Det är frågor vi aldrig kan få svar på. Men min personliga uppfattning hade inte Växjö Lakers varit något Elitserielag i dag. Janne fick tillsammans med många ideella krafter att brinna för sitt Växjö Lakers.
Nu står Vida arena som en av de modernaste Arenorna i landet på grund av Jannes förmåga att få människor att brinna för världens bästa inomhussport, ishockey.


Jag bara undra om man verkligen har tänkt igenom detta beslut? Efter 14 omgångar av 55 sparkar man Janne Karlsson. Det där kan vara Växjö Lakers väg ut från elitserien.


Det kommer bli svårt för Växjö Lakers att bli trovärdiga i hockey Sverige. För att kunna behålla sin elitplats och trovärdighet bör man även sparka bort sportchefen Henrik Evertsson han har väl det största ansvaret. Elithockey behövs i Växjö och för det sydöstra hörnet i Sverige.


Tack Janne för det du gjort för hockeyn i Växjö. Du är Kung!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar