Ännu en vinst i Stena Cup mot Olofström.

YouTube Video

Mörrum möte ett Olofström som hade fem ordinarie spelare borta inför kvällens match. Mörrum saknade Brandon Wong, Jesper Johansson och Johan Hedman.
Jesper är tillbaka i morgon.
OIK var lite hetare än Mörrum i första perioden vinner skotten med hela 12-3. Periodresultat 0-0.
11,35 sätter Jens Svensson upp pucken i nättaket som studsar ut, i samma stund blev OIK,s målvakt Matija Pihtoric skadad. Lite sund för Jensa för det var ett snyggt mål att det inte godkändes. Otto Nordgren fick kliva in och vakta buren.
17.12 0-1 Jonathan Tholander på egen hand.
Periodresultat 0-1. Skott: 7-14.
Redan efter 1.17 i Powerplay kan Jonathan Tholander göra sitt andra mål 0-2 assist Jesper Olsson/ Viktor Näslund.
16.49 0-3 Marcus Niemi assist Jensa Svensson/Andreas Karlsson även detta i powerplay.
18.55 Anton Persson åker ut på 2 min.
OIK tar ut målvakten men då tar Viktor Näslund pucken och skjuter bakom förlängda mål linjen 0-4, 10.21.
Mörrum vinner skotten i tredje med hela 4-13. Sammanlagt 23-30 och matchen med 0-4. (0-0,0-1,0-3).

Jonathan Tholander tvåmålsskytt mot Olofström.

Bra målvaktsspel av Dennis Karlsson som fick hålla nollan i kvällens match mot OIK där han en gång spelat i två säsonger 2009-2010 och 2010-2011.
Nu väntar KRIF Hockey i morgon kl.17.00 i HBM Arena i en Cup final. Skulle Tingsryd vinna över KRIF ikväll då är Mörrum redan klara som vinnare i Stena Cup 2013.
Tabell
Mörrum 2 2 0 0 8-3 6
Olofström 2 1 0 1 4-6 3
Tingsryd 1 0 0 1 8-8 2
KRIF Hockey 1 0 0 1 6-8 1
Just nu 12.27 in i andra perioden står det 3-2 till Tingsryd mot KRIF Hockey.
I tredje perioden vände KRIF till 4-3. KRIF drabbades av många utvisningar då kunde TAIF kvitterar när det var bara 59 sekunder kvar av matchen.
Matchen fick avgöras på Straffar eftersom isen var så dålig.
TAIF avgjorde i sista straff rundan och knep bonus poängen.
Eftersom Olofström är det enda lag som kan komma ifatt Mörrum OIK förlorade mot Mörrum så är Mörrum klara segrare i Stena Cup då inbördes möten avgör vid lika poäng