2013-08-23

Mörrum vann mot Tyringe i sin sista träningsmatch på hemma is.

Mörrum-Tyringe 6-4.(2-0,2-2,2-2).
13.58 kunde Mörrum ta ledningen med 1-0 genom Anton Persson assist Jonathan Tholander/ Erik Belin.
15.29 2-0 satte Brandon Wong assist Jens Svensson/Henrik Andersén
Första perioden var klart Mörrums, det kunde blivit fler mål. Mörrum vann skotten med hela 15-3.
3.41 3-0 Marcus Niemi assist Pontus Gulldén/Emil Rantatalo-Tomas
Fram till 3-0 målet spelade Mörrum bra, sedan tog man en hel del dumma utvisningar.
Tyringe kunde göra 3-1.
11.09. 4-1 Jonathan Tholander/Belin/Anton Persson
17.44. 4-2 Andreas Thulin assist Kim Runemark
Tyringe vann skotten i andra med 7-13. Perioden slutade 2-2.
Tredje perioden började med att Andreas Grönqvist kunde på egen hand göra 5-2 efter 4.58.
15.08 kunde Tyringe göra 5-3 och tog ut målvakten 17.03 vinner teken 17.10 kan Oliver Viktorsson göra 5-4 assist Anton Hellsing/Sebastian Thuresson.
Sedan tar Patrik Serwanga en utvisning som Mörrums Henrik Andersén kunde göra 6-4 framspelad av Pontus Gulldén och Jens Svensson.
Fjärde linan med Marcus Niemi, Pontus Gulldén och Jesper Johansson såg bra ut.
Anton Persson var som vanligt pigg. Jens Svensson ser ut att trivas på Jössarinken och Henrik Andersén gör ett bra jobb både framåt och bakåt. Tholander ser jäkligt bra ut mycket duktig med puck kommer säkert göra många poäng i vinter. Hampus Klozz åkte mycket skridsko kommer säkert göra några mål när allvaret börjar han har ju ett bra skott. Brandon fick kliva av fick huvudvärk och mådde inte bra.
Nu väntar Stena Cup på fredag lördag och Söndag.