2015-08-17

Nu är jag riktigt förbannad på dessa fuskare!

Vad är det för människor som kan köpa falska P-handikappkort? Vad är det för människor som säljer falska P-Kort för handikappade.
Om det är någon som parkerar sin bil och det inte finns någon handikappad människa i bilen ska bilen bortbogseras omedelbart. Den som försöker köra bort bilen ska straffas hårt, detta måste tas upp på högsta instans och lagstiftas omgående. Det måste väl vara en självklarhet att de människor som har något funktionhinder ska kunna parkerar sin bil för att handla eller komma till olika samhällstjänster.
Det är här som parkeringsvakter och Poliser måste agera omedel bart för att få slut på dessa fuskare och samhällsparasiter så de får ett hårt straff.
Kan det vara så jäkla svårt att förstå att detta kan inte få fortsätta och göra det ännu svårare för de människor som är handikappade. 
Nu vill jag se att det händer något från vår sittande regering! Sluta dalta med dessa avskum.
Vi kan hjälpas åt ring polisen om du ser någon som parkera sin bil i en handikappruta och ser att föraren inte ha något funksionshinder. Skulle han komma tillbaka med en handikappad som föraren hämtat  då är det ok. Om inte då kan polisen ta detta avskum så han får sitt straff.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar