2014-10-05

Roger Klozz hyllades Mörrum förlorade Derbymatchen mp OIK!

Det märks att spelare som Hampus Klozz, Alexander Karlsson, Emil Rantatalo och David Berg är borta. Det var två spelare som får godkänt av mig och det var Jonathan Svensson och Filip Mingotti.
Olofström tog ledningen redan efter 3.38 0-1 Henrik Nyberg som stod sig i första perioden.
Fornell kvitterar 36.56 1-1 utan assist.
Andrei Rychagov 2-1 39.57 ett viktigt mål.
Mörrum släpper in två mål i Början av tredje perioden 2-2, 2-3 Tor Immo sitt andra mål 2-4 Henrik Nybergs andra mål.
Johan Svensson avsluta 2-5 i tom bur.
2-5. (0-1,2-0,0-4)
Skott: 41-33 (10-5,12-12,19-16)
Roger Klozz med familj fick inte se Hampus Klozz spela på grund av skada. Lite tråkigt med tanke på Pappa Klozz skulle väljas in i Hall of Fame.
Hesafredrik.se var på plats i Vippen och en intervju med Roger Klozz.
Nu har det hissats upp tre hockey legender i Jössarinkens tak. Ikväll var det Klozz tur tröja Nr.4. Först i Hall of Fame var Nr.21 Joakim Svanhall och sedan Nr.10 Jan Larsson.
Kvällens publik: 737 fick också se i andra pausen Isabelle Olsson Mörrums Konståkningsklubb duktige Landslagsåkare göra en uppvisning av klass i Jössarinken.
Nu är det bara att ta nya tag och hoppas de skadade spelarna kommer tillbaka.

2 kommentarer:

  1. Vikten är stor att få tillbaka skadade spelare. Men de sista matcherna som killarna har spelat så, har inte publiken endast tänkt "Bebben" att de skadade spelarna ska bota detta lag. Killarna verkar inte ha kamplusten, glöden i blicken att hjälpa varandra, anammat i att jobba lika intensivt och enkelt oavsett offensivt eller defensivt. Mörrum har inget dåligt lag på papperet oavsett om de saknar några spelare. Motivation slår klass, detta innebär att både spelare och ledare har en viktigt uppgift i att fokusera på positiva delar som att skapa harmoni i att vilja och våga vinna, utmana det viktigaset självförtroendet. Mörrum kan skapa förändringen redan på Onsdag oavsett om alla är med eller någon är skadad. Det handlar om att få individer och gruppen att tro och vilja tillämpa en vinnarkultur. Idag är många spelare i Mörrum stela i spelet, rädd för att lyckas och en känsla över att struktur och kontroll är mer i fokus än känsla att våga vinna. Hc Dalen på Onsdag kan förändringen komma om nu alla som är spelbara får tillbaka fokuseringen i att våga vinna och kriga. Jag tror på en vändning som blir stabil, inom snar tid, faktiskt redan på Onsdag.

    SvaraRadera
  2. Matchen mot Pantern, Kallinge och Olofström kändes som att killarna är så små i närkamperna, Det kan bero på självförtroende men viktigt att killarna tränar mycket även utanför isen, det är ett bra botemedel när det går lite tyngre. Mörrum börjar sin seger vandring på Onsdag.

    SvaraRadera