2Lax11 supporters mötte Sacks i Hockeystugan.

Mathias Lönqvist presenterade Andy"Sacks"Sackrison i Hockey- stugan. Det kom ganska många supporters som fick träffar sin supporterspelare.

Sacks såg sitt nya lag förlora mot Halmstad med 1-3 (0-1,1-0,0-2).
Skotten: 25-20,(5-7,16-5,4-8).

Före matchen hölls en tyst minut för Kurt Karlsson som varit Materialare i många år.
Det här var ett helt annat lag jag såg ikväll på Jössarinken, än det lag jag såg i Kristianstad då Mörrum förlorade 2-1.
Mörrums första period var riktigt dålig, Mörrum gick bort sig gång på gång och Halmstads mål kom när det var bara 17 sekunder kvar i första perioden, målskytt var Robert Thellberg assist av en liten spelare som varit i Mörrum Niklas Sjöström.

Mörrums mål gjordes av Tim Johansson assist Marcus Nilsson. I andra periodens sista 5 minuterna spelade Mörrum bra.
Tredje perioden fortsatte Mörrum som man avslutade i andra perioden. Efter 3.22 Halmstad gör 1-2 och det såg ut som Mörrum skulle kunna komma tillbaka. Men när Halmstad gör sitt 1-3 målet efter 8.41,dåligt försvarsspel I egen zon.
Nu var Mörrum långt ifrån att kunna komma tillbaka i matchen.