2011-09-29

Ännu en förlust på Jössarinken.

Det såg bra ut i första 10 minuterna men målen uteblir. Sedan tar Olofström över matchen 9.56 kunde Daniel Pettersson kontra in 0-1. Efter bara 12.40 kunde Eric Przepiorka
stå helt fri framför Mörrums mål och slå in 0-2.
Periodresultat: 0-2 skott:10-14
Andra perioden blev det Hawaii hockey slutade 0-0 skott:7-7
Tredje perioden blev lite bättre,
Men OIK kunde i ett powerplay göra 0-3 11.11 Thomas Fahlqvist kunder stå vid vänstra stolpen styra in 0-3 målet.

18.02 kunde Carl Ackered reducera till 1-3 efter ett snyggt förarbete av Casey Fazekas och Marcus Niemi. I matchen sista 1,5 minuterna fick Mörrum möjlighet att spelar powerplay efter att Dave Lindarv luft pucken över sargen.

Anton Person kunde i spel 6 mot 4 reducerar till 2-3 framspelad av Rasmus Axman och Filip Olsson. Mörrum hade 45 sekunder på sig att kvittera. Men som vanligt så blev ett oturligt uppspel så Henrik Hetta kunde raka in 2-4 i tom bur.
Matchen vinner Olofström helt rättvist. 2-4. (0-2,0-0,2-2)