2011-09-02

Mörrum spelade 3-3 mot Helsingborg

Mörrum öppnade matchen bra de första minuterna 9.06 gör Johan Hedman 1-0 assist Olof Svensson/Johan Björklund.

Helsingborg kvitterade omgående 9.22 genom Sergeij Martchov Assist Sebastian Ström/Marcus Mattiasson.
Period resultat 1-1. Skott: 9-8
Andra perioden 4.12 tog Helsingborg ledningen 1-2 genom Carl-Ericsson-Waldeborn assist Sebastian Ström.
10.08 gör Helsingborg 1-3 genom Rasmus Sandström Assist ännu en gång Sebastian Ström.

14.35 gör Marcus Niemi 2-3 framspelad av Marcus Nilsson.
2:a Period resultat 1-2. Skott 10-9.

Tredje perioden såg det lite bättre ut 6.47 gör Erik Berlin 3-3 assit Tomas Lundström/Tim Johansson. Starkt att ännu en gång komma tillbaka efter underläge med 1-3.
Periodresultat 1-0. Skott 10-7
Sammanlagt 29-24.
Publik 276 samtidigt spelades en viktig fotbollsmatch Ungern - Sverige EM-Kval på TV 4. Där Sverige förlorade med 2-1.

Helsingborg hade en några mycket bra nyförvärv med Sebastian Ström (Rögle) som var inblandad i alla 3 målen och Marcus Mattiasson ( Malmö) Mikael Wahlberg.(Malmö) Rasmus Sandström Almtuna. Carl Ericson-Waldeborn Gislaved.